Nova Gravació amb Anna Roig

05/06/2016 / No hi ha comentaris / Tags: Anna Roig, Enderrock, gravació, Por qué te vas

Seguint amb els enregistraments de cada any, ens hem servit de la col·laboració de l’Anna Roig per a la gravació de la versió del nostre nou tema Por qué te vas, un dels més populars de la cantant Jeanette. Encara que aquest tema té una història molt llarga, prové del cantautor José Luís Perales, no es va popularitzar […]

Seguint amb els enregistraments de cada any, ens hem servit de la col·laboració de l’Anna Roig per a la gravació de la versió del nostre nou tema Por qué te vas, un dels més populars de la cantant Jeanette.

Encara que aquest tema té una història molt llarga, prové del cantautor José Luís Perales, no es va popularitzar fins que la Jeanette la va interpretar i va aparèixer a la pel·lícula Cría cuervos. A partir de versió castellana, es va traduir a molts altres idiomes, d’entre ells, el francès. Així és com la canta l’Anna Roig, Pourquoi tu vis et où tu vas.

Després d’aquesta col·laboració, la revista Enderrock se’n va fer ressò i ens van dedicat un article. El podeu visualitzar aquí!

Aquí podeu escoltar-ho:

Amb aquesta col·laboració continuem apostant pels artistes de la nostra terra, el Penedès!

Comentaris Zone

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Sense comentaris

Contacta'ns !

Vols demanar un pressupost? Tens algun suggeriment? Vols fer una petició? Vols més informació sobre nosaltres? Envia'ns un correu a: info@sidralbrassband.com

go-top