SIDRAL FEST

Festival de música i circ al carrer

El Sidral Fest és un festival de música i circ al carrer que està organitzat per la companyia Sidral Brass Band amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i la diputació de Barcelona. Enguany, el festival celebra la seva 6a edició i tindrà lloc durant tota la jornada del dissabte 6 d’abril pels carrers i les places del centre del poble.

El públic assistent podrà gaudir d’una jornada de primavera que busca potenciar la cultura, la gastronomia i els espectacles al carrer. La voluntat és seguir creixent i consolidar-se com un dels festivals culturals i festius d’arts escèniques al carrer més potents del territori.

Amb un ambient festiu i familiar, 15 hores contínues d’espectacles, música i circ i companyies d’artistes de molta qualitat, el Sidral Fest és un espai on la gent podrà també gaudir de diversos tallers familiars, mercat d’artesans, ràdio en directe, zona de gastronomia i un espai amb DO Penedès per descobrir i gaudir de productes del nostre territori.

Mabsutins
Sputniks CIA SidralFEst2
SidralFest

LA COMPANYIA

Sidral Brass Band

Sidral Brass Band Logo

La Sidral Brass Band neix l’any 2011 a Sant Quintí de Mediona i és l’actual guanyadora del festival internacional “Herbst-Und Winefest” a la ciutat de Dresden, Alemanya. A part d’això, també ha estat galardonada i ha participat en diferents festivals internacionals com a Bèlgica, Hongria, Portugal, Andorra i al País Basc, entre d’altres.

Ritmes desenfrenats, balcànics, caribenys, funkies, amb estructures jazzístiques i espais per a la improvisació són el segell musical de la banda que, juntament amb la figura del frontman, s’assegura la bona connexió amb el públic.


EL POBLE

Sant Quinti de Mediona

Cultura, naturalesa, tradició i història s’uneixen conformant la identitat de Sant Quintí de Mediona. El municipi, d’aproximadament 2.400 habitants, està situat al nord de la comarca de l’Alt Penedès, en un entorn caracteritzat pel relleu que dibuixen les aigües del riu Mediona. En aquest entorn, Sant Quintí construeix la seva identitat cultural. El paper central de la cultura popular, la dinamització del talent artístic i musical local i l’assentament de personalitats destacades de l’àmbit de la cultura i el folklore a Catalunya marquen el caràcter de la vila.

En l’àmbit musical, l’Escola de Música Mossèn Pla ha estat un eix central per a la promoció del talent del municipi. Fundada el 1989 en honor a un dels primers mestres de música, ha format durant més de tres dècades els artistes musicals de la vila, entre els quals, membres de bandes com la mateixa Sidral Brass Band, que s’obre pas en el panorama musical actual, conservant la voluntat de preservar les arrels i traslladar la riquesa del Penedès que els va veure néixer a través de la música.

Sidral Brass Band espectacle Red Wine Cabaret

VOLS

COL.LABORAR?

Apadrina un Sidralet!

APARTAT_transparent [photoutils.com]

El Sidral Fest és un festival autogestionat, gratuït i de carrer! Tot i això, si pots i vols col.laborar amb el festival i la seva programació pots apadrinar un Sidralet ❤️

Cada persona que apadrini un Sidralet entrarà al doble sorteig de dos meravellosos lots de productes elaborats pels artesans de la fira del festival. Col.labora i participa!

Per a més informació:
sidralfest@gmail.com

Agraïm el teu suport,
Sidral Brass Band